Uncategorized

O MARE OPORTUNITATE PENTRU ATLETII BOLLE

MARI OPORTUNITĂȚI LA PODIUM PENTRU ECHIPA DE SPORTIVI BOLLE LA FIS ALPINE SKI CUPA MONDIALĂ 2021

Lyon, France – October 2020

În ciuda contextului sanitar fără precedent, care necesită atentie suplimentară și măsuri de distantare sociala, Cupa Mondială de Schi Alpin FIS 2020-2021 va începe, ca de obicei, la Sölden, în perioada 17 18 octombrie.

 

Indiferent de absența publicului, sportivii de la Bollé sunt hotărâți strălucească și lase în urmă sezonul precedent care a avut un final prematur. Confirmând implicarea sa la cel mai înalt nivel cu un nou parteneriat cu Alpine Canada Alpin, brandul s-a asigurat va dota toți campionii săi cu cele mai bune produse disponibile din colecția sa Racing, inclusiv cele mai recente căști de curse Medalist Carbon Pro Mips.
Sezonul trecut a fost plin de succes pentru echipa sportivilor Bollé cu 2 globuri de cristal pentru Alexis Pinturault (Combinate) și Loic Meillard (Paralel), și 11 victorii în cadrul  celor 25 podiumuri realizate. Acest rezultat uimitor duce la așteptări mari pentru Cupa Mondială de Schi Alpin din acest an și, în special, pentru prima cursă din Sölden. Într-adevăr, ediția trecută a cursei FIS World Cup de la Sölden a fost foarte buna pentru sportivii bollé, cu victoria lui Alexis Pinturault , Alice Robinson și locul 3 al Tessei Worley.

 

În calitate de partener al unui grup de sportivi cu un potențial foarte ridicat, Bollé și-a făcut un punct de onoare pentru a asculta cu atenție nevoile ambasadorilor săi și pentru a le oferi cele mai bune tehnologii disponibile pentru a sprijini eforturile lor în lupta pentru top. Toate acestea vor fi echipate cu combo-ul de curse de înaltă performanță Bollé: noua sa cască aprobata de FIS Medalist Carbon Pro Mips și elegantii ochelari de schi Nevada.

O CASCĂ PERFORMANTĂ, APROBATA PENTRU CURSE, CU CEL MAI BUN SISTEM DE PROTECȚIE A CAPULUI

Conform cerintelor FIS, MEDALIST CARBON PRO MIPS oferă o protecție sporită împotriva impactului datorită construcției sale completa din fibră de carbon combinată cu SISTEMUL DE PROTECȚIE A CREIERULUI MIPS®. Greutatea redusă, designul aerodinamic și marimea reglabila oferă stabilitate și confort perfect pentru performanțe de curse.

 

Casca este compatibilă cu protectie de barbie, fiind ideală și pentru slalom.

DESIGN ELEGANT ȘI  TEHNOLOGIE DE TOP

Ochelarii de schi Bollé NEVADA, alegerea echipei de sportivi a brandului, se caracterizează prin mixul său de stil și tehnologie de ultima generatie.

 

Acesti ochelari cilindrici fără cadru, oferă un câmp vizual larg, susținut de cea mai buna lentila Bollé: Phantom. Oferind o claritate imbatabilă datorită construcției sale NXT®, tehnologia fotocromică a lentilelor Phantom se adaptează la orice stare de lumină si la orice temperatură. Într-adevăr, datorită tehnologiei LTS (Sensibilitate la temperatură scăzută), lentilele Phantom se activeaza prin întunecare sau iluminare, indiferent dacă temperatura este de -25°C sau 5°C.

 

Nu în ultimul rând, Phantom oferă performanța anti-ceață excepționala, asigurându-se sportivul se bucură de o vizibilitate excelentă chiar și în timpul celei mai intense acțiuni.

PARTENERIATE IMPORTANTE CU CELE MAI BUNE FEDERAȚII

Confirmându-și implicarea la cel mai înalt nivel, Bollé anunță un nou parteneriat cu Canada Alpin și colaborează în continuare cu Bazinul de Schi Alpin al Federațiilor Austriece, Finlandeze, Franceze, Elvețiene și Slovene pentru sezonul următor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *