Uncategorized

UN NOU PARTENERIAT CU TIME FOR OCEANS

BOLLÉ ANUNȚĂ PARTENERIATUL CU TIME FOR OCEANS ȘI SKIPPER STÉPHANE LE DIRAISON

Lyon, France – November 2020

Bollé are o experiență îndelungată în sprijinirea marinarilor. Datorită colaborării cu campioni precum Roland Jourdain, Ellen MacArthur și François Gabart, brandul a reușit  creeze produse care îndură condițiile dificile de viață pe mare. Ca brand pentru activitati în aer liber, Bollé se angajează, de asemenea, protejeze toate locurile sale de bază pentru sport și sprijină acțiunile care isi iau acest angajament.
Astăzi, brandul anunță parteneriatul său cu capitanul Stéphane Le Diraison, care va porni pe 8 noiembrie în faimosul Vendée Globe Les Sables d’Olonne. Bollé este mândru sprijine căpitanul și proiectul său Time For Oceans, care are ca scop sensibilizarea cu privire la protecția esențială a oceanelor.
Pentru al doilea său Vendée Globe, Stéphane Le Diraison va naviga din nou pe IMOCA pe care a navigat în cursa emblematică în 2016. Consolidat și optimizat, designul Finot-Conq promite performanță maximă, iar noile ajustări ar trebui, potrivit căpitanului experimentat, să-i permită câștige 5 zile fata de încercarea anterioară.
Faimosul Vendée Globe este o mare oportunitate pentru atlet de a aduce atentie unei cauze aproape de inima lui: protecția oceanelor. Responsabil pentru activitățile energiilor marine durabile la Bureau Veritas în trecut, căpitanul a decis construiască proiectul Time For Oceans pentru a da o față angajamentului său pentru o dezvoltare sustenabila.
“Dorim profităm de marea expunere media a Globului Vendée pentru a oferi vizibilitate și credit mesajului nostru”, explică el.“Participarea mea anterioară la cursă mi-a arătat impactul pe care acest tip de proiect îl poate avea asupra publicului”.
Concentrat și hotărât, campionul va putea conta pe Bollé pentru a-și proteja ochii de lumina puternică a soarelui pe tot parcursul cursei mondiale, direct sau sub formă de reflecții din mare.
Din diferitele opțiuni disponibile în gama Watersport a brandului, campionul a ales modelul BRECKEN FLOATABLE și nu l-au părăsit de când i-a încercat.
Datorită designului său inovator care permite ca bulele de aer fie prinse la tample, BRECKEN FLOATABLE rămâne pe suprafața apei și poate fi văzut cu ușurință datorita culorilor sale care ies in evidenta.

 

Acest model dispune de tehnologia Bollé a lentilelor pentru sport marin: lentile polarizate HD care îmbunătățesc contrastele și culorile pentru o viziune de neegalat și oferă o protecție superioară împotriva orbirii distrase (foarte utile în mediul acvatic).
Lentilele BRECKEN prezintă, de asemenea, straturi hidrofobe și oleofobe care resping apa și luptă împotriva petelor. Pentru a asigura protecția împotriva orbirii din toate direcțiile, partea din spate a lentilelor are un tratament anti reflectorizant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *