Uncategorized

UN NOU PARTENERIAT CU ALPINE CANADA ALPIN

BOLLE ANUNTA UN NOU PARTENERIAT CU ALPINE CANADA ALPIN și CU EXPERTUL CANADIAN LA SLALOM LAURENCE ST-GERMAIN

Lyon, France – October 2020

Pentru un brand de sporturi de iarnă, sa aiba incredera unei federații de schi este la fel de căutat ca Sfântul Graal! Sportivii de top se așteaptă ca produsele să poată rezista condițiilor de concurență și să fie de înaltă performanță. În plus, colaborarea cu o federație este o adevărată recunoaștere a calității și a tehnicii produselor.

 

Confirmând implicarea sa la cel mai înalt nivel și poziția sa de lider pe piața sporturilor de iarnă, Bollé este mândru să anunțe parteneriatul său cu Alpine Canada Alpin, Federația Canadiana de Schi. Această nouă colaborare aduce numărul de federații care au încredere în Bollé la șase.

 

Nu în ultimul rând, brandul vechi de peste 130 de ani anunță, de asemenea, un parteneriat personal cu specialistul în slalom al Alpine Canada Alpin, Laurence St-Germain.

 

Laurence St-Germain in timpul antrenamentului. Fotograf – Fabrizio Malisan

“Cursele alpine au o lungă tradiție în Canada, cu schiori de top, cum ar fi Crazy Canucks și, mai recent, medaliați olimpici, paralimpici și  la Campionatul Mondial”, explică Andrea Cappelletti, Bollé Global Sport Marketing Manager.
“Credem Federația va putea aduce noi campioni la cel mai înalt nivel datorită muncii și angajamentului pe care îl au. Suntem onorați intrăm pentru prima dată printre furnizorii oficiali Alpine Canada Alpin și suntem foarte încrezători această cooperare va avea rezultate excelente, cu beneficii majore pentru brandul nostru.”
Laurence St-Germain și ceilalți membri ai Alpine Canada Alpin au primit cele mai bune produse Bollé Racing, inclusiv casca de curse cea mai noua și de cea mai înaltă calitate, MEDALIST CARBON PRO MIPS®, fabricată din fibră de carbon și oferind cel mai bun sistem de protecție a creierului Mips®
Ea primește, de asemenea si casca MUTE Slalom, adaptată în mod specific la nevoile ei.

 

“Am ales Bollé pentru am încredere în companie, iar ochelarii au o calitate foarte bună, spune Laurence St-Germain. Îmi plac diferitele lentile. Există câte unul pentru fiecare tip de condiție și vizibilitate.”

Laurence Saint-Germain purtand casca MUTE Slalom si ochelarii Nevada. Fotograf – Fabrizio Malisan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *